Kammar kort har

Min systerdotter är mycket eftertraktade av hår, du kan stroke henne för dagar, kam och kam. Samtidigt är hon verkligen engagerad, som vill göra hela utseendet perfekt, kan hon förbättra en flätan ett dussin gånger, varje gång genom att fästa hårtillbehör till dem eller fästa dem med clips. De mest craves skolföreställningar och gör dem. Hennes sista roll som Principal Joker var ganska roligt och jag skulle vilja ha en perfekt frisyr och outfit. I ordning av antal hade min mamma flätat sina lilla flätor med band som fästs på dem. Efter en stund sa den vackra tjejen nej nej, inte en gång. Jag blir snyggare i lyckat hår ... så det började. Fyrtiofem minuter överklockning utöver deras inriktning. Hon såg aristokratisk ut som en viktig drottning. Och när hon associerar med aristokraterna, ändrade hon sig tillräckligt snabbt. Det var inte sist, det var ungefär två timmar från produktionsprocessens början. Oväntat ... helt förändrade konceptet, och i sin stil gick det lite mer "nej, jag vill bara inte, eftersom jag inte minns prinsessan, högst hennes tjej." Hon uppfann en ny frisyr, fastnade hennes hår i perspektivet av en lös coca. Naturligtvis, som vi sa tidigare, har vi en övning i att forma håret samtidigt, vilket också gick särskilt snabbt. Hennes mamma, å ena sidan, från en annan, också på några minuter var utmärkt.

Jag rekommenderar bubu-butikshårklipp